Yhdessä enemmän -hanke liikuttaa lapsia tulevana syksynä

Ensi syksynä

Yhdessä enemmän -hanke liikuttaa lapsia leikin, palloilun ja yleisurheilun keinoin

Messukylän Toverit ry ja Vehmaisten Urheilijat ry käynnistivät yhteistyön lasten liikuntamahdollisuuksien lisäämiseksi.

MesTo on erikoistunut lasten ja nuorten lentopallotoimintaan, ja VehU tunnetaan tamperelaisen yleisurheilun vahvana tekijänä. Yhdessä enemmän hankkeen tavoitteena on tarjota 6–8-vuotiaille lapsille mahdollisuus aikaisempaa monipuolisempaan ja mielenkiintoisempaan yhteiseen liikkumiseen, jossa ideana on luoda leikin ja liikunnan avulla lapsille paitsi mukavaa yhdessä tekemistä myös orastavia valmiuksia niin palloilua kuin muuta liikunnan harrastamista varten.

Palloilun ja yleisurheilun harjoittelun elementeistä on saatavissa sopivan vaihtelevia lapsia inspiroivia liikunnan elämyksiä, näin uskotaan sekä VehU:ssa että MesTossa. Vehmaisten Urheilijoilla on pitkä kokemus myös 6-8 -vuotiaiden liikuttamisesta ja Messukylän Toverit on pyörittänyt tuon ikäisten pallokoulua. Tiedetään, että tällaiselle toiminnalle on tilaus lapsirikkaalla Messukylä-Vehmainen alueella.

Toiminta käynnistyy kahdella 15 lapsen ryhmällä ensi syksynä. Osallistumisen kynnys niin kustannusten kuin lasten liikunnallisten valmiuksien osalta on asetettu sopivan matalaksi. Tärkeintä on, että kaikilla on kiva olla ja harrastaa yhdessä.

Yhdessä enemmän  – hanke toteutetaan  Opetus- ja Kulttuuriministeriön seuratuella.

Lisätietoa osallistumiseen liittyen saat: toimisto@messukylantoverit.fi, Ilona Siuro 050 447 33 47