B-tyttöjen kausi polkaistiin käyntiin MesTon järjestämällä tasoturnauksella 30.9.2017

B-tyttöjen kausi polkaistiin käyntiin MesTon järjestämällä tasoturnauksella, joka pelattiin Vuoreksen liikuntahallissa lauantaina 30.9.2017. Koko joukkue, 13 tyttöä olivat vahvuudessa mukana. Pelit saatiin hyvällä sykkeellä käyntiin ja myös pelattua. Tällä kertaa MesTon täytyi kuitenkin tunnustaa naapurikuntien joukkueet Ryhti, Orpo ja Lp Kla paremmiksi. Tilanteeseen ei mitenkään positiivisesti vaikuttanut kapteenimme, ykköspassarin roolissa pelaavan Roosan loukkaantuminen heti ensimmäisen pelin avaus erässä. Nopean reagoinnin jälkeen rooliin tarttui kakkospassarimme Emilia, joka vastasi haasteeseen hyvin. Kokonaisuudessa olisimme tarvinneet hyökkäysten viimeistelyyn enemmän onnistumisia, jotka olisivat tuoneet tarvittavan ”flow” tilan joukkueelle. Kiitokset kotijoukoille kannustuksesta katsomossa ja kahvion järjestämisestä. T. Kikka, valmentaja B-tytöt

 

Turnauksen tulokset

MesTo – YlöR 0 – 2

LPK BT – OrPo 0 – 2

YlöR – LPK BT 2 – 0

OrPo – MesTo 2 – 0

MesTo – LPK BT 0 – 2

YlöR – OrPo 2 – 1